1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480195 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337432

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Då har du inte läst mina inlägg. Jag har varit öppen med att jag har ändrat mig både angående Aagaard och senast Sveningsson. Men det beror på att de faktiskt har höjt sig. Aagaard som center var en fullkomlig katastrof.

Framförallt är det en jäkla skillnad mellan att vilja ge någon foten under pågående säsong utan backup-plan och att vara skeptisk till en kontraktsförlängning, och det vet jag att du är tillräckligt intelligent för att inse.

I Modigs fall handlade det om att stå ut med honom i TVÅ MÅNADER till. Dessutom har det blivit en trådsanning att han på något sätt skulle varit en skitstövel, när det enda som kommit fram är att tjurade över en petning. Dvs, det känns mer som att folk störde sig på honom, än att han gick runt och var taskig mot folk.

Mobboffer är sällan omtyckta av klassen. Är den självklara lösningen att gå på mobbarnas linje och tvinga mobboffret att byta skola?

Poängen är att det faktum att någon är illa omtyckt av en grupp säger egentligen ingenting. Det kan räcka med att en person som står högt upp i hierarkin börjar störa sig på någon för att alla andra ska följa efter. Det sker i alla åldrar. Därför är argument som "det var rätt att skeppa honom eftersom ingen gillade honom" extremt osmakliga.

Sedan går det ju inte komma ifrån att jag är jäkligt träffsäker. Har konsekvent hyllat värvningen av Tex, tippade att Woods skulle vinna interna poängligan och att Bernhardt skulle bli bästa back. Tippade även att MoDo skulle avancera, men reviderade det tipset i samband med att man kickade vår enda riktiga motor i spel 5-mot-5. Var tokig på Hasa långt innan andra insåg hur svag han var i defensiven. Så hade jag varit med i J F Ks tävling hade du nog fått nöja dig med silver...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Jag nöjer mig igen att konstatera att du gillar att försöka mäta det omätbara.

-Modo hade gått längre med modigs i laget och presterat bättre än semi och game 7.

-Jag hade vunnit tipset om jag bara hade varit med.

Det är enkelt att hävda att man har rätt när det enbart är spekulationer eller ändra sig när man har facit.

Jag antar att Hinken och gradin inte får godkänt av dig för säsongen, då dom var så idiotiska att de skeppade Modigs. Märkligt att de vann årets tränare och årets sportchef. Det om något är mätbart.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Har de 4 senaste matcherna mot björklöven gjort att du ändrat dig ang Svenningsson han har alltså gått från från att vara klappkass till bra på 4 matcher.... iofs glad men kanske gjorde du en felbedömning tidigare isåfall eller det kanske inte är möjligt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Att Woods skulle bli poängbäst och Bernhardt bästa back var ju dock lågoddsare ;)
Kommentera