1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2337452

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Har de 4 senaste matcherna mot björklöven gjort att du ändrat dig ang Svenningsson han har alltså gått från från att vara klappkass till bra på 4 matcher.... iofs glad men kanske gjorde du en felbedömning tidigare isåfall eller det kanske inte är möjligt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Fast jag har väl aldrig skrivit att Sveningsson aldrig kommer bli en bra ishockeyspelare. Jag är för övrigt övertygad om att Hasa kommer bli en toppback på sikt också. Jag har varit rätt konsekvent i min linje, dvs att det är två spelare som är väldigt tekniskt duktiga, men som har en övertro på sin egen förmåga vilket leder till många dåliga beslut.

Sveningsson var en av få spelare i MoDo som klarade av att ställa om till slutspelshockey, och ja, det förändrar hela situationen, då jag egentligen skiter i om vi slutar på plats 10 i serien, så länge vi har ett lag som kan gå långt i slutspelet.

Sedan kan jag tycka att det blir lite komiskt att när Sveningsson exploderar efter nästan två hela säsonger, så kommer folk och säger "Haha! Du hade fel!", samtidigt som man ansåg att det var helt rätt att skeppa Wernblom på momangen eftersom "Han inte var tillräckligt bra just då och vi ska inte bedriva välgörenhet!". Jag har aldrig syftat på framtida potential, utan bara kommenterat det jag har sett på isen under matcherna.
Kommentera