1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481564 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2337655

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Slutsatsen jag har dragit när jag har analysera vilka content creators som blir framgångsrika, är att en regelbundenhet är A och O. Det behöver inte vara mer avancerat än säg "Veckans spelare", men det viktiga är att folk vet att det finns något nytt att titta på, säg, varje fredag.

Ser man däremot att inget kul har hänt på länge så spelar det ingen roll om något fantastiskt är under produktion, för fansen kommer sluta besöka sidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Håller med, jag sa upp eftersom det var långa perioder av väldigt liten output. Jag har inga stora krav, löpande grejor som ger lite mer djup och insyn än man får i vanlig media så är jag nöjd.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jo, kan mycket väl tänka mig att det är så.

Varför kan man inte köra intervjuer via video? Det behöver ju inte vara mer avancerat än att man skickar en go-pro till Hedman, Olofsson och några andra som vill vara med, så kan de filma deras egna hall i samband med en matchvärmning. Kanske träningsrinken när man har en sådan träning.

Jag förstår att långt ifrån alla gamla MoDo-iter skulle ställa upp och lägga sin egen tid, men sådana som Hedman, Ullmark och sådana skulle det inte kosta något att fråga.

Sedan tänker jag att man borde köra en serie med "gamla hjältar". Se om man kan hitta någon vinkel så man kan intervjua äldre spelare som Pelle Lundqvist, Anders Hedberg osv. Inte för sentimentalt, inte stereotypt och tråkigt, men med en skicklig intervjuare som Warg kanske det går att göra roligt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Helt klart, så är det.
Kommentera