1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481876 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2338292

Sv: Apropå ingenting...
Erland: Tror det var en HVare med nickname hajraj som kastade, men har inga bevis :) Dock troligen en HV:are , dom är inte vana vid någon som helst motgång denna säsong. Att inte vinna med 4-0 i finalen är illa nog, deras säsong är förstörd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: s
Siktade på Rahimi
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Det var säkert någon ur hemmapubliken. Kanske Hajraj😄 Alla biljetter utom bortastå var ju sålda innan Löven blev finalklart.

Intressant tanke du väcker. Nej, vi är inte vana vid motgång denna säsong men varje match i princip förra säsongen. Och då frågar man sig vad är värst, att se ett gäng hösäckar ställa in ena skridskon på isen och åka ur serien, eller se ett lag som spelar med hjärta och bestämdhet förlora och riskera att misslyckas med att reparera lag 1:s misslyckande?

Den är svår att besvara, för mig kändes det jobbigt för min egen del som fan (sedan 35 år) i fjol, men många i organisationen förtjänade degraderingen. Nu förtjänar man inte misslyckandet på ett tydligt sätt. Så det är läskigare med motgångar nu. Oavsett så kastar man ju inte flaskor, men det är bara en intressant hockeyforumsdiskussion tycker jag😊. Om HV tar sig tillbaka till SHL kan jag glömma debaclet igår, och jag har redan börjat andats optimism jämfört med under natten😆 Och bara för att vara tydlig, alla kunde kastat klapporna åt skogen.
Kommentera