1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2340874

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Blir det en match 7 så går Löven upp 100%. Skiter HV71 ner sig så monumentalt i en match 5 så finns det inte en chans att de fixar det i en sista avgörande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Jag tror inte att det blir en sjunde och jag tror inte att man ska jämföra det med gårdagens match. HV hade ett stort problem med att ingen gick in framför målet igår. Man spelade väl så bra över hela banan som Löven, förutom att man inte kom in framför mål på samma sätt (och Löven hade en sjuk utdelning).

Jag tycker att det är ett stort problem om det är så att två lag nu inte velat gå in framför mål för att domarna helt enkelt släppt allt som händer där. Det ska förvisso göra lite ont att gå in framför mål, men när det resulterar i att sämre hockeyspelare och sämre lag gynnas av konsekventa regelbrott så är det faktiskt inte särskilt bra för hockeyn. Jag minns clutch and grab-eran i NHL där stabbiga backar sedan blev utan jobb när man införde nollvisionen. Skulle vilja se någonting liknande här då det är frustrerande att se...

Men, jag tror Samuelsson och den truppen reder ut det. Det är inte som ifjol när man var ett strykgäng. Man har ett kollektivt bra självförtroende.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Så är det. Många av HV-spelarna var ju med i degraderingen och känner nog ett extra tryck. Minus 3 på Önerud t.ex...
Kommentera