1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2341894

Sv: Silly season
KB65: Jag håller inte alls med angående Frank. Jag är en person (föga förvånande) som är notoriskt cynisk och oftast morrar "Pfffft! MoDo Channel!? Vad är det för tramsigt hittepå?".

Men med Frank så blev det omöjligt att ignorera. Han skapade en konstant spänning. Även om det bara var någon random elev på hockeygymnasiet som hade valt att stanna ett år så lyckades Frank skapa Se & Hör-rubriker av det. Ibland var det i ärlighetens namn nästan lite överdrivet, det är jag den första att erkänna, men lik förbaskat fungerade det. Frank var en mästare på att bygga intresse; Han kunde lägga upp en bild på en sportflaska och skriva "Hmm, undrar vem denna tillhör? :-)" och inom några minuter hade Twitter exploderat. Men det var även andra smågrejer, som att han stod och smågnabbades med folk och att även de mest pressade samtal verkligen kändes avslappnade och mysiga.

Framförallt förstod han vikten av att teasa lite konstant, och inte bara när det händer något rafflande.

Alltså... JAG började betala för MoDo Channel när Frank skötte det. Ni vet inte hur jävla snål jag är. Jag betalar inte för någonting. Öppnar jag portmonnän så handlar det i regel om ett jäkligt stort begär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:

Vet inte om man ska hålla på att teasa alltför mycket, tror det är bättre att välja sina tillfällen. Minns hur besviken jag blev när man började teasa om spelarnyheter (i pluralis) redan på lördagskvällen, som sen skulle presenteras på söndagen.

Sen visade det sig att det "bara" handlade om en förlängning med en skadedrabbad Tommy Enström, när alla gick och väntade på en ny förstakedja.

Vilket jag kan tycka var extremt otaktiskt och inte speciellt sjyst mot varken Enström eller oss supportrar.
Kommentera