1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480223 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2341936

Sv: Silly season
Varför inte göra en liten studiohörna uppe vid VIP restaurangen med 2- 3 fåtöljer och ett litet bord och ett färdigt kamerastativ står riggat och klart där..
Bara att sätta sig ner och starta igång det varje gång det är dax för en sändning.

Den hörnan kan även utnyttjas före hemmamatcher,
Ta ett försnack med Karlin med kanske en spelare m.m. som är riktat mot sponsorer som är där tidigt och äter middag. Där dom kanske får ställa lite frågor, Skulle nog uppskattas av sponsorer att få känna sig lite närmare verksamheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Silly: Gillar den här lilla forumsanningen som växt fram under ett par timmar om att det ska finnas något sorts missnöje bland sponsorer kring hur mediabiten sköts hos MoDo. Tro mig, flera sponsorer känner sig tusen gånger mer hörda under nuvarande ledning jämfört med hur det exempelvis sköttes under föregående VD:s regi, när allting skulle vara väldigt ”proffsigt” och business.
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: Ja, ibland känns det som att det är fossiler som styr det här. Man hajar liksom inte att du får en grym kamera+mikrofon för 10 000 kr idag och att det sen bara är att sätta igång, utan det verkar finnas någon föreställning om att det ska till mångmiljoninvesteringar och ett team på 50 pers för att kunna få till rimlig kvalitet.
Kommentera