1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2343716

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:
"Jag skulle nog vara mer involverad i ramsor och sådant om inte idioterna i MoDotifo hade styrt klacken."

Absolut min åsikt med. Jag tycker hockeyn är roligast att uppleva när jag står i klacken. Tyvärr är MoDotifo idioter även i mitt tycke. Egencentrerade översittare (min fru fick en jävla utskällning av tifo som kom fram till henne & var hotfull. Frugan med flera ville byta till en klassisk ramsa). Om man kollar Timberjacks webbsida finns där alla bra ramsor, de man minns & kan. Tifo är mest en bunt stöddiga glin, tyvärr driver de inte vårt lag framåt, även om de tror så.. Att mumla i moll i 30 matchminuter (sant, jag var på plats) tar ju bara ner stämningen i hallen.
Den matchen kom det från sitt flera gånger:
NI PÅ STÅPLATS, ÄR NI KLARA!
Så sitt ville, tifo var upptagna med navelskåderiet...

Så, vem är först ut att hata mig för mitt inlägg idag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
RedNek: Jag följer inte fotbollen så därför har jag svårt att koppla samman den här ultras-kulturen och ishockey. Det är en aspekt som jag kanske inte fullt ut gillar med vår klack, men där är man väl förlegad.

Samtidigt tycker jag att man ska ha respekt för att vi inte hade haft en aktiv ståplatskultur utan Lumberjacks och MTS. Många av de aktiva rösterna på Kempis migrerade ju upp till sittplats med den nya arenan och i takt med kräftgången på 10-talet och degraderingen så tappade vi överlag en hel drös med publik. Nuvarande klack(ar) har hållit i taktpinnen under många år har varit extremt prövande på många olika sätt och det tycker jag är något fint.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
RedNek: alltså vad ljuger du i? Ingen från modotifo hotar någon om dom vill byta ramsa.
Det är snarare äldre människor som är otrevliga och skriker ungjävel osv till dom som försöker bygga upp stämningen. Ljug inte mer är du snäll.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Widebro sammanfattar säsongen....

"Samtidigt gasade ni inte på med hela spelarbudgeten om jag fattat det rätt?
– Nej, jag vet inte exakt hur mycket Henrik (Gradin, sportchefen) gjorde av med. Men det var inte fråga om någon ökning från ursprunget, så han har hållit sig inom de ramar han fick under våren 2021. Henrik och Mattias (Karlin) har fått ut väldigt mycket från den trupp vi haft, den trenden hoppas jag fortsätter. Har vi bara möjlighet kommer vi att satsa ännu mer nästa år."
Kommentera