1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2344629

Sv: Silly season
KB65:

Det enda problem jag ser med Max är att han är lite för begränsad speciellt i spelet med puck. Det är en hårt jobbande, lojal spelare som tar ansvar i defensiven och BP en som köper sin roll och bara kör.

Det kan funka bra i ett mindre skickligt lag som inte ska föra matcherna och äga puck, han skulle få ut mer av sitt spel i en tredje/fjärde i t.ex. Västervik, Tingsryd, VH eller liknande.

Jag gillar Max och tyckte han var bra första halvan av året, men det blev tydligt att den kedjan saknade någon som kunde hålla i pucken och vara lite smartare. När Nordin klev in fick kedjan faktiskt till lite spel och mer kontrollerade ingångar och tid med puck. När max spelade där var det mer över röd och sedan dumpa ner, och det fick effekten att Sylle och OP inte han in i situationerna och få fast puckarna längs sargerna där de är starka.

Det är synd att Max inte utvecklat dessa delar då det är en nyttig spelare att ha i ett lag. Men ska vi framåt och ta nästa steg är ju detta en position som måste uppgraderas.

Skulle kunna tänka mig Max som extra eller kanske utlån till ÖHF där han kanske får en roll som innebär att han får vara lite mer kreativ och utveckla detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Max hade varit en perfekt extraspelare, men det är väl knappast där han själv vill vara.
ÖHF är en ganska dålig lösning för icke-juniorer, då det på många sätt är ett lag utan ambitioner i Norra serien som överlag är väldigt svag. Möjligen låna ut till Östersund eller större Ettan-klubb?
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter:
För Max själv tror jag det är bra att få träna på sin kreativitet, fortfarande många år kvar på minst allsvensk nivå.
Kommentera