1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2344800

Sv: Apropå ingenting...
snushane: "Finalserie" - lite förskönande uttryck för vad det egentligen var.

Sen, HV hade fler tvåminutare än Löven under finalserien och även enskilt under match 6. Ändå kan ingen säga att HV spelade fulare. Det är det här med timing som tas fram av dig nu och klåparna i Lövens forum. Att domarna har hittat på utvisningar på Löven för att gynna HV pga en dold agenda från Stockholms-förbundet, förkroppsligat i urvärmlänningen Daniel Wessner.

I så fall hade de och granskningsnämnden kunnat hitta på något sätt att stänga av Lövens spelare som satte vår förstemålvakt och en av de två ledande backarna ur spel. Eller han som uppenbart knätacklade vår "de facto-lagkapten" Matson som dock bet ihop å körde vidare. Det hade varit öppet mål att ta lite utvisningar där och någon avstängning om det nu är då man har jobbat. Jag såg inte alla semifinalmatcher mot Modo men förstår på detta forum att även deras ledande spelare var hårt åtgångna av Lövens spelsätt. Sen hänger jag inte med. Löven fick enligt ditt resonemang fördelar mot Modo, sen ändrade sig de som jobbar i det fördolda och istället gav Lövens motståndare fördelar?

Med det sagt, ja det var en riktig bragd Timrå stod för 4-0 snackar man inte bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Windom Earle: låt vara att det var jämt skägg i utv i Löven -modo finalen, men fan va HV kom undan med mycket mot Löven, det kan du inte trolla bort.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Windom Earle:
Rahimis spelstil straffade sig helt enkelt i 6 matchen, nettot får väl ändå sägas vara positivt för Danne.
Kommentera