1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2344847

Sv: Apropå ingenting...
J F K: den här spelförstörande ryggsäckshockeyn du pratar om. Alltså det är 6 mål per match i finalserien. I er semi mot löven är det 5,7 mål per match. Det tyder ju ändå på en ganska öppen hockey. Fattar inte varför en modoit skulle bli provocerad av att man har en åsikt i matchserien löven - HV71, ni spelade ju inte. Känns det retsamt för en modoit om löven får fördelar eller nackdelar mot HV71?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle: JFK och Rytter(fått smeknamnet "Bitter" av mig) är uttalade Löven-hatare, det spelar liksom ingen roll vad Löven gör. Dessa gubbar blir provocerade bara av att klubben finns till, det är lite kul att det läggs så mycket energi på Löven från vissa modohåll.

Men man får ge dom att det är underhållande när Skellefteå och Modo drar igång dreven mot Löven gång på gång.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Det känns retsamt om domarna inte utför det de är tillsatta att hantera. Jag vill se en relativt ren (men gärna hård) hockey där egenskaper som spelsinne, teknik och skridskoåkning premieras.

Det där med mål per match är liknande argumentation som Lasse Falk hade när han spelade 1-3-1 med Djurgården. Han uttryckte sig att det kan ju inte vara defensivt när man gör mest mål per match av samtliga lag. (Sedan vet väl alla hur djävla tråkigt det var med ett väldigt uppstyrt 1-3-1?)
Kommentera