1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480478 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2345979

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Vad hette den bra förbundskapten som vi hade för 20 år sedan ..nää men är det därför dom inte ställer upp ..och alla andra som varit före. .
Och ny spelare har tillkommit och det är samma igen och igen .
När hade vi ett kompetent lag senast förresten ?
När Salming var med tror jag 👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Clay.2: Det här laget som vann VM 2013 var bra. Framför allt en blandning mellan rutin och ungdom, NHL-proffs som Sedins och SHL-spelare kombinerat med att nästan alla tog sitt första VM -guld så många var motiverade. Gillade sättet de spelade på som Petterssons slagskott på straffen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Clay.2:

Om jag talar för mig själv så kan jag tycka att många av NHL spelarna som blir tillfrågade borde va lite mer rakryggade och ärliga och tacka ja om de blir tillfrågade oavsett vilket stolpskott som är förbundskapten, att skylla på skada och att de är slitna är ju bara BS, Det måste ju vara alla hockeyspelares dröm att få representera Sverige och sätta på sig den fina blågula tröjan.

Hade deras respektive lag varit kvar i NHL slutspelet hade de spelat kvar, varför inte säga såhär istället, jag vill inte spela VM för jag vill va med familjen, eller jag tycker inte VM är en rolig turnering, spelar hellre OS?

Tror du man får höra nåt sånt någon gång? ;)
Kommentera