1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2345992

Sv: Apropå ingenting...
mattias - 74: Nej, Garpen är själv inne på något som jag tror stämmer. Han säger "Ibland bestämmer sig spelare som inte vunnit något för att de vill vinna något. 2017 och 2018 var det en mängd spelare som vann sina första VM-guld och när man har gjort det kanske man kan känna sig nöjd med att ha vunnit det där VM-guldet." Han resonerar som Hinken och säger att om man inte vill vara med så ska man inte spela i laget.

Det spelas ju VM varje år så för många känns det nog så att det som behövs för att få dessa tveksamma som redan har ett guld att tacka ja är om något etablerat namn tackar ja så att det känns som en rimlig chans att vinna guld, för ett brons är det inte någon som bryr sig om, varken bland spelare och majoriteten av fansen.

Vi hade en spelare som gjorde som du efterfrågade - dvs motiverade sitt nej. Han sa att han ville vara med familjen - Det var Andreas Dackell som skulle gifta sig i augusti. När han angav det som motivering blev han mer eller mindre utskrattad av ledningen med den nu salige Fagerlund i spetsen som undrade varför ha redan i april behövde öva sig på brudvalsen och vika servetter. Året efter bröllopet föddes för övrigt Oliver Dackell, se där - lite MoDo-koppling på slutet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Det här med att skylla allt på Garpenlöv känns som en rätt tröttsam "bandwagonåsikt", även om man såklart kan ifrågasätta på vilka grunder han fick förbundskaptensjobbet. Har dock varit uppförsbacke enda sen han tillträdde med inställda turneringar och en OS-turnering som aldrig borde spelats.

Sen tror jag handlar minst lika mycket om att spelare som ser ut att missa slutspel snackar ihop sig. Har för mig att en sådan som Klingberg var rätt drivande både -17 och -18.

Sen är du som det säger, ett nytt VM nästa år... Känns som att VM-intresset går i cykler när det går varje år.

Men blir nog bra att få börja om på ny kula nästa år med ny förbundskapten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik :

Dackell var iaf ärlig, det är det jag efterlyser. Du kan inte säga att du är skadad när du i själva verket inte är det, rätt larvigt faktiskt. som jag skrev förut, hade laget de representerat varit kvar i NHL hade de självfallet spelat klart
Kommentera