1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2346003

Sv: Apropå ingenting...
mattias - 74: Resultatet för hans ärlighet är att han blev utskrattad. Det är vad jag menar med att det kostar på att vara ärlig, även om dagens ledning inte är lika hård i orden som Fagerlund brukar vara.

För övrigt klart att de spelar halvskadade och mer än så om så behövs i NHL om det är slutet på säsongen eller slutspel. Det är ju klubben som betalar lönen och du vill behålla din plats i lagets hierari. Om man därefter åker till VM redan småskadad och skadan förvärras så blir det ju inte kul att komma efter med sommarträningen och kanske missa säsongsinledningen.

Du kan jämföra med fotbollsspelaren Van Dijk i Liverpool. Han tackade nej till EM i somras för att han ville vara helt skadefri när Liverpools säsong startade. Tror du att han hade spelat om Champions League finalen hade råkat vara i juni? Svaret är JA. Alla rapporter sa nämligen att hans rehab gick bra och att han bara var någon vecka bort från speldugligt skick när säsongen tog slut. Han sa att han inte ville riskera något och fick inte någon större kritik för det.

Sedan har du rätt i att alla NHL spelare inte är småskadade just nu men det är ju ett legitimt skäl att dra till med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
En stor Domar legend har gått ur tiden!!

R.i.p Jörgen Grundström
Kommentera