1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2346116

Sv: Silly season
KB65:

Nej för att ta en plats i de lägre kedjorna samt ha bredd är det nog en bra värvning.

Kolla man på HV:s trupp tycker jag dom har rätt bra spelare för de lägre kedjorna, det som saknas är ju att få in spetsen och de där riktiga toppspelarna för första och andrakedjan.

Davidsson x2, Matson, Önerud, Törngren, Hansson, Vesel, Lindbäck

Känns som man kan få ihop en bra tredje och fjärdekedja av detta samt ha 1-2 extra med som får speltid och kan täcka upp vid skador. Eventuellt att en som Vesel kan ta rollen som andracenter istället för tredjecenter.

Såhär skulle jag tänka kring HV:s forwards just nu

x-x-x
Forsberg-Vesel-x
Davidsson-Davidsson-Lindbäck
Önerud/Hansson-Matson-Törngren/Hansson

Frågan är ifall en sådan som Powell ens får plats, en skicklig spelare men vågar man chansa att han kan ta steget eller går man efter riktigt etablerade spelare till de öppna positionerna i första och andrakedjan. Vesel är ju också lite av en chansning då han inte testat SHL och man inte vet hur han håller där.

Blir Powell tillgänglig hoppas jag Modo går stenhårt efter honom, gillar honom mycket mer än Kelleher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Tycker att Kelleher var riktigt bra under grundserien, men om domarna sväljer pipan lagomt till slutspelet så går han bort.
Myles Powell ser jag också väldigt gärna. Han skulle fungera bra om Vigge drar.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Ja, kanske är detta en headhunt av Lindbom som ju har ett nyligt förflutet i KIK. Men vi fans undrar ju, precis som du, när toppforwards ska in i laget? De där fyra x:en du har kvar bör vara etablerade spelare på hög SHL-nivå/KHL-nivå.

Håller med Clay så som HV71 ser ut än så länge. Men det är ingen flopp att vara sämre än Timrå kommande säsong😊. Det är lite som Sanny & Svensson, just nu är det som leken "skeppsbrott" att tippa tabellen. Ingen är guldkandidat och ingen nedflyttningskandidat.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Å det skulle vara ett slagkraftigt lag i SHL ..tycker att vi till och med att vi har ett mycket bättre lag och det säger mycket !
Flopp varning på HV .
Kommentera