1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479856 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347353

Sv: Silly season
Frontschwein:
Alltså det är bara får de allsvenska lagen att gå ihop och ta beslut att från allsvenkan får ni inga tv-pengar eftersom ni redan går från SHL och vips är en del av fördelen borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Det är så sinnessjukt uppenbart hur alla gratismiddagar från SHL till pamparna på förbundet betalar sig.

Hur kan SHL få ge en fet fallskärm till det lag som ramlat ur och ta de pengarna från det som går upp? Hur i hela helvetet kan det kallas sportslig rättvisa???

Hur kan SHL-lag garanteras plats i J20 superelit? Vad hände med att man måste kvalificera sig på sportsliga meriter? Finns det annat som kan motivera en plats? En ny bil till ärkepampen Anders Larsson?

Hur kan det komma sig att utbildningsbidraget när man går till NHL plötsligt ger det sista året mycket mer pengar? Alla fattar ju att det blir ännu ett incitament för SHL att tokvärva potentiella allsvenska spelare för att hoppas att de kan håva in pengar vid en övergång till NHL. På vilket enda sätt gynnas svensk hockey och juniorerna av att nöta bänk i SHL, jämfört med att få speltid i allsvenskan?

Hur kan det komma sig att - återigen pamparna - godkänner att SHL får hur mycket pengar som helst, medan allsvenskan får smulor från CMore? I fotbollen garanterar förbundet en någorlunda rättvis fördelning via 75/25. Det enda rättvisa i hockeyn är väl att SHL har mycket mer gratisevent och ger mer chanser för pampar att sola sig i glansen än allsvenskan.

Varför i hela friden har vi inte ett hockeyförbund som har en ambition att jobba för svensk hockey? Sveriges mest korrupta förbund är inte värdig svensk hockey.
Kommentera