1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481796 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2348936

Sv: Silly season
S-vikaren:
Dels så är matcherna mot Björklöven relativt få matcher men tyckte ändå Woods skapade helt ok, tyvärr var de kedjan lite kort av skäl som BB säkert gärna redogör för :). Men tror absolut att Woods kan vara tongivande i ett slutspel nästa säsong, skulle vara riktigt kul om vi kunde behålla 3 an i PP dvs Näsen-Bernhardt- Woods
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Förstakedjan tappade det mesta i spel 5-mot-5 när Modigs lämnade. Modigs hade en enorm smartness i spelet och kunde flytta pucken i hög fart, vilket skapade ytor åt Woods. Det var fantastiskt att få bevittna hans frejdiga spel, framförallt före jul.

BIK har verkligen gjort ett klipp där. Riktig klasslirare.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Jag tror Woods hamnar i Luleå. Dom ska ersätta Andreasson.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov: Tycker det var tydligt att vi hade väldigt många yngre i vårt lag och överlag få spelare med erfarenhet av ett långt slutspel och allt vad det innebär. Nu är de den erfarenheten rikare efter det här året och jag tror det kommer betyda mycket inför nästa slutspel.
Det var den största skillnaden mellan oss och Löven - dels hade de några gubbar som varit med länge och sedan så hade de fördelen av att redan ha spelat ett långt allsvenskt slutspel året innan.
Kommentera