1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481934 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2350519

Sv: Silly season
Tarasov: Håller med att Vik ser lite småintressant ut. Tycker dock inte Bohm gjorde något större intryck i HV. Men lyckas dom behålla Fryklund är det ju bara att gratulera. Tycker han var ruskigt bra förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tyler Durden:
Det är i Bohm i sig utan hela satsningen, tycker att de nu är lite där de trodde att de var förra året. Dessutom bara stärkt upp man tappar iofs Wikman men Aronsson/Cheek/Östman. Men vi är inte klara än 😀
Kommentera

Sv: Silly season
Tyler Durden: Jag håller med dig, dock var Bohm en trygghet i en backuppställning som förlorade mycket kraft när Andrae gick sönder. Då var det han, Billins, Sjöholm och Torp som gjorde att man slapp gråa hår. Norbe kunde ha matchats annorlunda och varit en till av de trygga försvararna, men han verkar ha hamnat lite i frysboxen. Bohm är säkert en bra back i VIK sett till deras SHL-satsning. (Var dock på plats i ABB Arena och upplevde att sportsmanship inte riktigt var Västeråspublikens starka sida, så jag inte mina sympatier där. Laget gjorde det dock riktigt bra och körde över "oss" den gången)
Kommentera