1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481227 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2351251

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Enkelt att sitta i efterhand att säga det om Kelleher men ja han var för dyr för oss ändå.
Felet var dock att han ersatte Modigs försent och blev tvungen att ”panikvärva” Nikolaj. Han hade tid på så så han inte behövde vara ute i sista minuten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Filiphm:

Alltså alla vänder på detta så det ska passa deras resonemang.

Det är väl ganska klart att man inte kan satsa på spelare i Februari och lägga stora pengar på spelare, speciellt inte när man vet att vi låg efter budget eftersom vi drabbades hårt av restriktioner och tappade hemmamatcher samt att vi fick inställda evenemang. Där och då såg vi knappast ut att göra ett plusresultat och att då börja köpa lös spelare för 1m och ge en saftig lön är ganska farligt spel.

Widebro kan ju inte se in i framtiden och veta att vi lottas mot Löven och att det går till bäst av sju med fulla hus och genererar bra pengar.

Där i Februari var det nog helt rätt beslut att inte lägga för mycket pengar på truppen eftersom vi låg efter budgetmässigt. Nu med facit i efterhand kan alla tycka att det skulle ha satsats, men det är ju enkelt när man inte har ansvar för en förenings ekonomi eller en budget.

Vi har varit nära konkurs och jag vill inte uppleva det igen, därför känns det tryggt med Widebro som styr skutan och tänker stabilitet först och främst.

Var istället glad för vilken jävla vändning vi lyckats med rent ekonomiskt, vi har en grym stabilitet och vi satsar både på juniorer och ett damlag och trots det genererar vi fina resultat. Skulle gissa att vi är den klubb i HA som har stabilast ekonomi samt att vi även slår vissa klubbar i SHL.

Det är något att vara stolt över.
Kommentera