1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481134 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2351268

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: ja det är lätt att vara efterklok, det kunde lika gärna blivit förlust i kvartsfinal eller blivit semifinal mot karlskoga, inte lika mycket publikfest och då hade nog resultatet sett annorlunda ut, särskilt om det värvades in någon mer dyr spelare och då hade tongångarna varit att modo "slarvar med ekonomin ett år när hv ändå var självklara att gå upp"

håller med om att hinken hade kunnat agera snabbare efter det blev ohållbart med modigs men det är säkert nåt han lärt sig också, trots allt första året han är sportchef
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Grejen är att med tanke på fallskärmen får vi räkna med att alltid behöva toksatsa för att ens ha en teoretisk möjlighet att gå upp. Det börjar ju redan bli ett mönster med att de lag som åker ur går direkt upp igen.

Så, det finns väl två alternativ. Antingen chansar vi och riskerar potentiellt klubbens existens, eller så finner vi oss i att spela i en korpliga.

För mig personligen är det lite skit samma om MoDo spelar i Korpliga 1 eller Korpliga 3. Så länge vi inte är i SHL kvittar det mesta för mig som konsument.

Sedan förstår jag förstås att det handlar om mängder av jobb etc. som berörs av det.
Kommentera