1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2354817

Sv: Silly season
Robin Moberg: Ja, men då kan vi alltså med säkerhet räkna med Bernhardt i vinter och vi siktar bara mot en center för närvarande. Jag har som sagt åsikten att vi börjar så, för att närmare trading deadline komplettera med vad vi nu behöver för att riktigt utmana.

Jag kommer såklart köra tippning även den här säsongen, men... Det är inte riktigt läge att dra igång tråden ännu. Kanske skulle man kunna köra en liten tippning kring SCA-cupen först.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag sätter 1000 spänn på att Hudiksvall tar hem SCA-cupen.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Vet inte om det varit upp här, men läs inlägget av Mikael Rosell på hockeyallsvenskan. Verkar vara en grymt bra person med vettiga åsikter. Inte standard agenten som ska mjölka pengar och flytta spelare så snabbt som möjligt utan verkar bry sig om sina klienter.

Han är kritisk till hur shl lagen suger upp talanger tidigt istället för att låta de utvecklas i t.ex HA.

Sedan verkar han ha ett gott öga till Hinken.

Rätt intressant läsning, rekommenderas.

"Hon vet också att om hon sätter sig i en bil till släkten i Mora med mig kommer bilens headset vara blockerat under de nästan fyra timmarnas körning med allt från Henrik ”Hinken” Gradin till Emil Andrae som en vän på vägen. Hinken är för övrigt en av de absolut bästa människorna inom hockeyn, både som sportchef men framför allt som person. Sträck på dig, för du är grym."
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Har den deadline gått ut eller ?

Ang 100 % säker att han bli kvar
Kommentera