1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484015 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2355675

Sv: Silly season
modomille: Se det som att Adam Pettersson och Södergran är uppgraderingar/ersättare för Sylwander och Max. Det är nog precis så man resonerat och häng inte upp dig på att man först nu släppte sylwander. Det skrev ju allehanda ganska tidigt efter vi åkt ut ur slutspelet och därför värvades ersättare innan Sylle faktiskt lämnade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: AP är väl trots allt ersättare för Wästfält som stack, den värvningen har inget med Sylwander att göra. Och Södergran har säkerligen blivit lovad en offensiv roll och chans på topp 6, så är lite svårt för mig att se han som en uppgradering/ersättare för Sylwander då dom inte ens tävlar om samma plats i laget.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Tycker själv dock att Södergran är en aning för mycket chansning för min smak iom enbart 14+12 matcher de två senaste säsongerna. Iofs ser jag att han faktiskt fick 5matcher till i slutspelet. Men likväl inte så många matcher för 2 säsonger.

Jag gissar de har scoutat han väl och kan klart mer hockey än mig. Men det hjälper inte mig att få bort den där lilla osäkerheten.
Samtidigt så kan jag väl säga som så. De spelare han kanske värvats för att ersätta är väl inte direkt de svåraste att ersätta spelmässigt. Så ska väl mycket till om han inte är en uppgradering.
Kommentera