1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483782 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2355768

Sv: Silly season
modomille: De bidrar båda med egenskaper som nu gjort Sylwander överflödig. Även om de inte rakt av ersätter på hans position. Så ser jag det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: Kan till viss del hålla med men tycker att Gradin/Karlin fortsätter att underskatta vikten av att ha gubbar i laget som har spelat många viktiga matcher och som kan det här med att spela på rätt sida, chippa ut, låsa fast en puck i motståndarens zon, grisa etc. Går inte att bara värva AP och sen tänka ja nu är det löst, nu har vi rutin, utan behövs flera gubbar som honom. Det är därför jag vill se att man ersätter Sylwander med en spelare av liknande profil men som är lite smartare som spelare.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Och Sylwander har väl spelat både ytter och center i tredje respektive fjärdekedjan. Om det sedan är Westfält som var Sylles ersättare eller Södergran spelar mindre roll. Kanske AP har ledaregenskaperna och rutinen, medan Södergran är stor och tuff.

Jakobsson, Helmer Styf, Umegård och han som var på väg till Brynäs börjar man nog med. Räcker det inte värvas det närmare slutspel.

Theo ska ha tränat väldigt bra och det finns en anledning till att han draftades.
Kommentera

Sv: Silly season
Ställer vi upp såhär möjligtvis?

Marenis - X - Woods
Aagaard - EJK - Sveningsson
Södergran - Pettersson - Mannberg
Pettersson - Nordin - Ohlsson
Jakobsson

Bernhardt - Berg
Näsén - Wahlberg
Ingman - Folin
Norén - Styf

Känns aningen tunt på forwards om skador skulle uppkomma under försäsongen och starten av serien. Men kan tänka att man tänker att det kommer rustas upp ordentligt under säsongens gång.
Kommentera