1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478614 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2359462

Sv: Silly season
Icing-Ove: Får för mig att Ingman behöver trygghet och självförtroende. När han och Hasa fick det tungt i slutspelet blev Ingman flera klasser sämre. Istället för att se ut som den auktoritet han var långa stunder under serien, så såg han panikslagen ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Sen är det nog svårt att komma in och knappt ha spelat på två säsonger, dessutom till ett lag i bra läge ville säkert visa sig från sin bästa sida.

Tror han kan bli stabil så länge han håller sig till att spela enkelt iaf till att börja med, känns som väldigt vältränad och offervillig dessutom orädd i spelet. Men en tendens att hålla i pucken för länge och tycker inte riktigt han är den typen av back. Men har sidor som kan bli värdefulla.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Att placera honom med Hasa kanske inte heller var den bästa lösningen. Ingman har potential att vara en toppback i ligan, men behöver en stabil back bredvid sig vilket Berg förhoppningvis kan visa vara.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Jag har alltid gillat Ingman. Det är dock tufft att lira i MoDo om självförtroendet inte finns där. Hoppas klubben är lite smarta nu och arbetar och stöttar upp honom, för man får känslan att kravbilden höjts rejält, vilket vi efterfrågat länge.
Kommentera