1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483442 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2361858

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Gradin intervjuades av ÖA i en livesändning strax före matchen igår, han fick frågan av PH om ersättare till Sam o drog åter igen på svaret-svårare än han trodde, några tackat nej o några hade inte bestämt sig, Sundström var inte aktuell, Fontaine nämndes, sen sa han att de trodde starkt på Nordin o att han ev kan ta den rollen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Hur tänker man om man ens för på tal att en orutinerad talang som redan ingår i truppen och till stor del varit utlånad till "farmarlaget" ska kunna ersätta ligans kanske bästa center? ON har absolut framtiden för sig men någon ersättare till Sam bli han inte de närmaste åren.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Känslan är att hinken gått miste om sina förstaval och nu börjar känna sig rejält stressad.
Håller med Frontis och B.B om att man kanske varit för cool med värvnigen av förstecenter, men å andra sidan betyder det att man siktar rejält högt. Förmodligen på spelare som är för bra för HA. Blir spännande att se var det slutar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: vilken högoddsare att det slutar med att en dussinlirare ur egna ledet till slut blir den som ska ersätta stjärnan. Det har vi aldrig sett förr?

Sett lika ofta som att storstjärnorna hos motståndarna i dem viktiga matcherna allt som oftast är den som sänker oss.
Har allt som oftast fallit på vår trubbighet
Kommentera