1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478035 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2366328

Sv: Försäsong 2022
modomille: Känner väl bara att det är lite lönlöst att dra några större växlar från försäsong. Förra året var det ganska mediokert men gick skitbra under säsong.
Året innan det inför fiaskosäsongen, så inledde vi med vinst mot Luleå och förlust efter förlängning mot Skellefteå. Sen tog vi och Timrå en match vardera.
Det behöver inte betyda jättemycket.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
KB65: Har väl egentligen haft dom här åsikterna hela sommaren inget som växt fram under försäsongen.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
KB65: Gissar att om vi hade krossat SHL-lag så hade alla varit lyriska. Kommentarer om att det är lönlöst att dra några växlar från försäsongen kommer som brev på posten så fort MoDo presterar dåligt - Gärna med en referens till försäsongen 06/07 (dvs för 16 år sedan).

Klart som tusan det är en indikation på hur det kommer gå. Det blir logisk lapsus att prata om hur spelare som Woods, Marenis, Bernhardt etc. är omotiverade. Rimligen borde väl även andra lags toppspelare vara minst lika omotiverade? Framförallt med tanke på hur mycket det tjatas om att vi värdesätter inställning och karaktär så mycket mer än exempelvis Björklöven.

Sunt förnuft säger att om ett omotiverat Björklöven spöar ett omotiverat MoDo, så spöar även ett motiverat Björklöven ett motiverat MoDo. Sedan sker det förstås alltid skrällar och överraskningar, men nog tyder mycket på att nuvarande trupp i MoDo kommer få svårt att knipa en topplacering.
Låst ämne