1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479879 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2372407

Sv: Försäsong 2022
J F K:

Verkar som Josh är vassare än Sam i frilägen iaf. Sam's svaghet var ju målskyttet i de rena lägena, vet inte hur många frilägen eller rena lägen han brände.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Tycker inte vi behöver vara för deppiga efter denna match. Vi tar steg för steg och nog ska vi vara redo till premiären om 9 dagar. Jag tycker det ser lovande ut.

-Förstakedjan visar att de kommer bli att räkna med när de får spela ihop sig. Josh kommer bli nyttig ser ut att vara en väldigt smart spelare och han tar det defensiva arbetet på allvar (där kunde ju Sam fuska ibland). Kommer kanske inte göra lika mycket poäng som sam, men tror han kommer vara lika nyttig ändå.

-Offensiven kommer mer nu när vi tränat på den och spelat ihop oss. Tycker vi lyckas skapa lägen genom att vinna puck högt och stressa Timrås backar.

-Defensiven helt ok idag, vi möter ett riktigt bra offensivt lag men de har stundtals problem att ta sig in på målet och hitta heta lägen i slottet. Att de gör 5 mål på oss är ju för att de har mycket skickligare offensiva spelare som kan ta vara på de lägen de får. Sedan orkar vi inte under 60 minuter att hålla ordning på deras offensiv.

-Ser ut att vara bättre fart och kvalite i passningar som gör att vi vänder spelet snabbare jämfört med början på försäsongen. Mindre slarv och dräll i egenzon.

-Berg tycker jag är en bra uppgradering mot Hasa, visst att Hasa var vass på att transportera puck men Berg är ljusår före i försvarsspelet och mycket mer aggresiv samt helt ok på att sätta igång spelet snabbt.

-Vi vinner mycket tekningar känns det som (har inte sett statistik), både Josh och AP är duktiga på tekningar.

-Tredjekedjan med Södergran-AP-Mannberg är en rejäl uppgradering mot fjolårets tredjekedja. Det man skulle önska här är att vi värvar en till ytter så vi kan byta ut Mannberg och få den lite spetsigare.

-Nygren är en bra backup, tycker han varit bra sett till förväntningar i de matcher han fått. Han ska vi fortsätta utveckla för där har vi en bra målvakt på gång.

-Kul att styf är tillbaka, tycker han gör en bra match idag och spelar enkelt och rejält. Då är får han ut mest av sitt spel.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Rytter: Tycker Josh visar på bra spelsinne också.
Han sticker väldigt tidigt och får till sig friläget.
Gissar att han uppfattade att TIK bytte och stack direkt.

Pettersson och Lander är onekligen ett par nivåer över ett lag som spelar i Hockeyallsvenskan. Pettersson tog inte i mycket men var bäst ändå.
Dahlen såg jag inte mycket av? Men såg mest 3e. Och får nog ge honom ett par riktiga matcher innan man kan säga något. :-)
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
Rytter: Bra matcher på slutet, det ser ljust ut. Var lite orolig över målvaktsfrågan men Nygren gör det bra förutom en miss.
Skål!
Låst ämne