1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2380140

Sv: MoDo - Almtuna 28 september 2022
Rytter: Marenis 2:a är väl rimligt. Han gjorde inte ett jota förrän assisten till målet. Sedan kom han igång lite på slutet när matchen redan var avgjord. Ser grymt trög ut. Påminner lite om när Axelsson var i MoDo.

Woods och Josh ska absolut inte få bättre än treor. De var inte bra.

Sedan tycker jag att fjärdekedjan återigen är riktigt bra och är de som håller uppe spelet i anfallszon när de tilltänkta stjärnorna laget sviker.

Jag tror man får se betygsättningen som relativ, dvs att Theo inte fick en 4:a för att han var bättre än Bernhardt, utan att Theo fick en 4:a för att Theo var bättre än man förväntar sig att Theo ska vara.

Man kan såklart diskutera huruvida detta är rättvist eller inte, men samtidigt blir det väldigt svårt att jämföra spelare som får komma in och gnugga i några minuter med spelare som mest får spela powerplay.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Almtuna 28 september 2022
Bad_Brett:

Det är klart att det är baserat på förväntningar, men det tycker jag är fel. Jag fick ingen 5:a på mina universitetstentor då alla förväntade att jag skulle kugga men klarade mig precis.

Ska man ha ett betygsystem så måste det ju vara jämförbart, annars är det lite värde på betyg.

Jag säger inget om betygen på de spelare du nämner, det är mer att man ger 4:or på Theo, OP, Nygren som är det felaktiga, Så bra var de inte, inte ens sett till förväntningarna.
Kommentera

Sv: MoDo - Almtuna 28 september 2022
Bad_Brett: Svårt de här med Marenis, man vill ju att det ska gå bra för gubben då han verkar vara en härlig prick och det här är hans stora chans men det händer ju inte mycket alltså..
Kommentera