1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479936 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2385590

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp:

Ett annat problem för Timrå är att laget är så sjukt framtungt byggt.

Lander, Wedin, Pettersson, Dahlen, Hanzl, Halloran lär inte vara billiga. Dessa har nog gjort så man inte haft råd att värva ihop en vettig backsida. Man skulle behövt 1-2 backar av hög klass.

Det finns liksom ingen kreativitet eller offensiv bland backarna som kan matcha de offensiva stjärnorna. Stenqvist är en budget värvning från Finland, har fina händer men får inte ut detta i SHL, kanske kommer han igång när han anpassat sig. Strömberg, Svensson, Erixon är minst en begränsad back för mycket. LaLeggia är bra offensivt men han är helt ensam och han är väldigt svajig i sina prestationer både under match och mellan matcher. Eronen är en bra stabil back, men ingen som löser svåra situationer och bygger upp spelet bakifrån.

Timrå hamnade i en svår sits när alla hemvändare och stjärnor ville hem samtidigt, det går ju liksom inte att säga nej till de namnen, men de bränner ju enormt budgetutrymme.

Kanske hade varit bättre ifall inte alla kommit samtidigt, speciellt när man ska etablera sig som nytt lag med mindre budget. Då hade man kunnat bygga på en spetskedja samt sett till att få in mer kvalitet på backsidan, för att året efter ha lite högre budget och kan ta hem fler hemvändare utan att offra kvalitet i en lagdel.

Svårt läge för dem, men jag tycker att med den kvalitet de har i laget speciellt offensivt så ska de kunna undvika kval, men just nu ser det inte bra ut. Tycker inte heller de dominerat i de matcher de vunnit, matcherna mot VF och LHC hade lika gärna kunnat sluta med förlust, och det man har då är en seger i övertid mot laget sist i tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det sorgliga är att vi känner igen spelet ifrån förra säsongen .
Fel komponerad kedjor ser det ut som ..med den rutinen som finns i laget så är det en gåta att det ser så tafflig ut å svagt .. Dahlén är ett ?
Kommentera