1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481573 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2387755

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
KB65: Om man bara tänker och värdesätter poäng, skills etc så är det en lustig lista med namn, men om man ser vad som egentligen är viktigast så är det en högst rimlig lista med namn. Om man vill vinna så behöver man en stomme med kulturbärare som går i bräschen och ställer krav på övriga killar i laget. Det gjorde Toby, Hedman, Hägga, Björka och Jfopp. Här snackar vi rutin, tyngd, proffs, hjärta. Inte dom mest spektakulära lirarna men ack så viktiga. Tror du att Hägga, Björka å Jfopp hade åkt å gömt sig igår när det står 3-0 till Löven och Rahimi står å hånler? Nej dom hade hoppat in på banan full fart framåt och försökt väcka laget. Istället har vi Aagaard och OP som bara får Rahimi att framstå som ett geni. Jag gillar Aagaard och OP och trodde att dom skulle ha mognat till sig en aning från förra säsongen, visar sig att dom inte har lärt sig ett skit. Matchen igår och Aagaards nya hårfärg är väl ett bevis på det..

Pojkar mot män..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
modomille:
Men vill såklart att vi köper! Ikonen bör vi kunna få
Kommentera

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
modomille:
Vi var spelmässigt sämre mot löven ju längre den säsongen den säsongen gick, Cannata var riktigt bra. Tror de sköt sett över de två finalerna var väl skotten säkert uppåt 100-60.....

Björka hade säkerligen tagit en eller två onödiga utvisningar. Nu menar jag inte att det laget var dåligt men lätt att glorifiera vissa saker i efterhand.

Ser JD/Svenningsson/Marenis/Berg/Bernhardt/AP/Ohlsson som de som leder laget.
Kommentera