1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481296 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2391394

Sv: Silly season
Tarasov: Vet inte om fler varit inne på det, men expressens återkommande spaningar lades ut idag. Bland annat snackades det om att Hasa borde lånas ut till allsvenskan då han är för naiv och inte platsar.
Det föreslås också att Niederbach borde gå till en allsvensk klubb/MoDo för att få speltid.

Som konstaterats. Det är inte för sent för Niederbach att ta klivet ned och få mycket speltid. Det här är tredje året på raken som han spelar sporadiskt och punkterar sin karriär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K:
Niederbach skulle säkert platsa och göra hyfsat ifrån sig i MoDo, hungrig skulle han nog också vara.
Jag tror ändå MoDo måste hitta en minst en powertrash spelare som kan ”rövknulla” motståndarna lite extra härligt i ett slutspel, MoDo börjar på och ha ett lag som är nästan bäst i serien, Karlin kommer nog också att lyckas finjustera till både PP och BP så småningom!
Djurgården och Löven blir också vassa när de spelat ihop sig och justerat till sina detaljer med tiden och omgångarna fram till nyår.
Då är det det laget som orkar spela tuffast och på gränsen till ofint som drar det längsta strået till SHL

******MoDo till SHL 2023*******
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Lite lustigt ang Hasa, alla vi som följde honom ifjol visste ju mer eller mindre att han inte skulle platsa i VF.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: SANNY LINDSTRÖM
– Rögles Theodor Niederbach skulle kanske må bra av att få spela regelbundet i hockeyallsvenskan och varför inte i MoDo eller storsatsande Västerås?

ADAM JOHANSSON
– Två tidigare allsvenska backar som inte alls lyckats fylla ut SHL-kostymen än är Filip Hasa och Axel Bergkvist. Två puckskickliga, men ibland kanske för naiva backar som hittills spelat extremt lite i Frölunda och Färjestad...men det vore kanske bra för ett miljöombyte för bägge killarna om det inte börjar släppa närmare jul och nyår. Det är fortfarande för tidigt, men frågan är hur långt tålamod klubbarna och spelarna har om det fortsätter gå troll i maskineriet mot vårkanten
Kommentera