1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480224 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2401364

Sv: Apropå ingenting...
grimiss: Jag vill absolut inte att det skall bli som i fotbollen, men titta på tex NHL, där har alla 4 domare ständig dialog med alla spelare under hela matcherna och det fungerar bra, spelarna får chans att förklara hur dom upplevde situationen och domarna kan förklara varför dom gör det ena eller andra, sen är det bra med det.

Att skydda domare genom att ingen får ifrågasätta dom gör ingenting bättre, snarare tvärtom eftersom frustrationen bara växer när domare kan vara värdelösa och ingen kan öppna käften utan att bli satt i båset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Vita Hästen saknar 7 spelare till i morgon , lånar in från Hockey ettan
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: I intervjun med Sven i ÖA blir det rätt tydligt att de har svårt att hitta kemi med Marenis i andrakedjan. Säger att man vrider och vänder på allt eftersom de känner alla tre att de inte får ut max, kollar mycket video bl.a men säger också att "alla passar ju inte ihop".
Säger också att det inte är lätt för Marenis att komma hit och spela en hockey han inte är van vid som bygger på väldigt högt tempo i både passningar och fötter.
I VH fick han bära mer puck samt utnyttja motståndares misstag.
Efter att jag läst den intervjun känns Marenis än mer intressant för tredjekedjan ihop med AP och Södergran, där skulle han kunna få spela mer likt sin roll i VH med kontringar och vara mer puckhållare.
Sven verkar f.ö sakna Aagard enormt.
Jag tror Gradin kanske missbedömt marknaden lite och hade hoppats få tag på en ytter vid det här laget som ska gå rakt in i första, och att Aagard just nu bara är en nödlösning.
Kommentera