1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480568 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2405370

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:
Lite som igår jag tror de flesta tycker Modigs är riktigt bra det tycker även jag, skulle säga att han nog en av allsvenskans bästa spelare med puck i fart. Sen har du med lite tjat och hjälp från antagonister på forumet gjort det till en grej. Men det positiva med Modigs är att vi vet vad som borde funka med Woods, tror Kelleher skulle funka bra med JD och Woods så köp nu!!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Om nu Marenis och Modigs kommer ligga och ha samma poängsnitt dvs 0.5 PPG så vet jag vem jag väljer.

Marenis tillför rätt mycket egenskaper som inte Modigs har, han jobbar hårt och är lite småful och grinig på isen. I ett slutspel tar jag hellre med mig Marenis än Modigs.

Matchen senast var ju ingen höjdare för Modigs tycker inte han syndes så mycket, några aktioner med puck och något skott men eftersom det inte vart en öppen match så syndes han inte så mycket i spelet i övrigt.

Lite för modigs att bevisa att han är en bra spelare och att han inte bara var bra på denna nivå för att han spelade med Woods och Sam.

Om han nu är seriens bästa spelare och för bra för allsvenskan så ska han ju kunna leda och dominera en kedja på egen hand. Dit tycker jag han har ganska så långt och man såg inget av detta mot oss iaf.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Kelleher vill jag inte ha. Jag vet hur bra han kan vara, men jag vet också hur Cronholm, Rahimi och Beaudoin kommer att agera i slutspelet. Jag törs inte gambla på att domarna skulle följa regelboken och tillåts allt så är Kelleher en medelmåtta.
Kommentera