1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2405640

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Det finns ju bolag som lägger miljoner och åter miljoner för att trimma flöden och säkerställa att man inte har trösklar, osäkerheter eller på något sätt stoppar potentiella kunder i olika köp. Har man rätt erbjudande till rätt person? Förstår jag vilken biljett jag ska köpa och till rätt pris? Kan jag förbeställa mat och dryck till hela gänget? När ska jag vara på plats? Måste jag ha pappersbiljett?
Folk lägger ned potentiella köp av alla möjliga skäl och är inte hockey det viktigaste i livet kanske man går på restaurang istället. Det måste vara så enkelt och inbjudande som möjligt om man ska attrahera publik.
Att Modo - eller svenska hockeyklubbar i stort - inte har förbättringspotential inom det är området tror inte jag på i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Mano: Tror ingen härinne är emot initiativet överhuvudtaget, tvärtom. Det vi är emot är att anlita en dyr konsult med skum titel, och dessutom kommundirektörens fru.

Tror att både jag och många med mig tror att klubben är fullt kapabel att göra den här utredningen själva.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Man hinner inte läsa allt som skrivs här, så ber om ursäkt om frågan redan besvarats. Är det några MoDoiter från A-truppen som ska ut på landslagsspel under uppehållet?
Kommentera