1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481662 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2405625

Sv: Apropå ingenting...
Mano: Första man ser när man kommer in på modos hemsida är en stor ruta där det står biljetter herr och en annan där det står biljetter dam. Ser inte hur folk kan tycka att det är svårt att hitta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Är ju helt nytt för den här säsongen (typ den här veckan). Har varit lite olika varianter de senaste åren, men oftast har man behövt gå in via sidomenyn och leta fram biljetter och då har man inte alltid kommit direkt till själva biljettsystemet heller. Det har varit ett problem.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21: Det finns ju bolag som lägger miljoner och åter miljoner för att trimma flöden och säkerställa att man inte har trösklar, osäkerheter eller på något sätt stoppar potentiella kunder i olika köp. Har man rätt erbjudande till rätt person? Förstår jag vilken biljett jag ska köpa och till rätt pris? Kan jag förbeställa mat och dryck till hela gänget? När ska jag vara på plats? Måste jag ha pappersbiljett?
Folk lägger ned potentiella köp av alla möjliga skäl och är inte hockey det viktigaste i livet kanske man går på restaurang istället. Det måste vara så enkelt och inbjudande som möjligt om man ska attrahera publik.
Att Modo - eller svenska hockeyklubbar i stort - inte har förbättringspotential inom det är området tror inte jag på i alla fall.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hockey_21:
Dom har ändrat det nu, Fanns inte förut!
Några knapptryckningar så är det KLART!
Kommentera