1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481925 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2408129

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Självklart måste vi ha en ersättare om vi släpper honom. Tänker att han har en jäkla lön mot vad han presterar. Måste finnas någon bättre att lägga pengarna. Tror inte Karlin vill ha en tilltänkt offensiv spelare i 4e kedjan eller på läktaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tyler Durden: Det handlar väl om vilken roll Marenis är redo att ta också? Vi lirade Björka i en fjärdelina. Jag tror han vill spela i ligans bästa lag och vi behöver en bred trupp. Vi har absolut råd att ha kvar honom både ekonomiskt och tålamodsmässigt.
Det är två tredjedelar kvar av säsongen och mycket kan hända. Hagelin var väl klappusel och på väg bort på hösten för att explodera på vårkanten 18/19.

Folk har klagat på att vi har varit för tunna i flera år men nu jävlar ska det skeppas på en gång.

Lastar vi in två klass-forwards så kan jag ställa mig bakom resonemanget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tyler Durden: Problemet med resonemanget är att om han presterar uselt och är dyr. Då kostar det väldigt mycket att skeppa honom. Det är liksom ingen som då står i kö.
jag tror på att han har mycket mer att ge. Dels för att jag tror han kommer få bättre fart på skridskorna och flås, men också för att jag tror att det är omöjligt att fortsätta spela honom i en kedja han inte passar i.
Kommentera