1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

477864 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2410303

Sv: Apropå ingenting...
Frontschwein: Det finns säkert sådana problem med svågerpolitik, men enligt min erfarenhet är det ofta också okunniga föräldrar som gnäller. Jag har hört föräldrar uttala sig om att just deras barn är förfördelade när de verkar se sina barn i något rosa skimmer. Lägg därtill att det kan vara svårt för de som inte regelbundet ser hockey att bedöma saker som spelsinne och potential på en ung spelare. Lättare att se någon tidigt utvecklad rent fysiskt dominera.

Min poäng är att det säkert finns många exempel på svågerpolitiken, men att det också finns massor av föräldrar och andra som inte ser helheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Föräldrar som försöker uppväga sina egna tillkortakommanden(både inom idrott och skola) genom att ha en övertro och/eller ofattbara krav på sina barn eller deras ledare är inte helt sunt, för någon. Men, vid en viss ålder(vars den gränsen går är svårt att säga) är det nog sunt att ha ledare som står över svågerpolitik och vänskapspolitik.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: jäkla tur att mina ungar inte spelar i nån lagsport. Då slipper jag vara besvärlig och okunnig förälder, utan bara dito forummedlem
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Fått höra att Woods är borta 3-4 veckor. Källan är väl 50% trovärdig skulle jag uppskatta så ta det men en nypa salt
Kommentera