1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481623 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2412973

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Vore en dröm att få in Sam igen, sedan en vass ytter på detta så vi kan bygga två starka kedjor.

Woods-Dick-Aagaard
Niederbach-Sam-Ny

I andrakedjan kan man byta plats på Niederbach och Sam beroende på vem som fungerar bäst som center. Tycker inte man ska ändra på Woods/Dick, de har bättre kemi än vad Sam/Woods hade och Aagaard är en perfekt tredjelänk där har det visat sig.

Sedan har vi fantastiskt djup för kedja 3 och 4. Vad sägs om AP och EJK som centrar i tredje/fjärde, det är äckligt starkt, många lag hade haft dessa i 1-2 kedjan.

Sven-AP-Södergran
OP-EJK-Ohlsson

Skulle man börja med. Sedan kastar man in Marenis/Mannberg vid skador eller ifall någon ej producerar. Tror Sven med AP och Södergran kan bli giftiga.

Detta ska räcka för att utmana uppåt, ifall vi får in Sam + en vass ytter. Då kan vi också kolla på att släppa t.ex Marenis ifall han inte kommit igång innan deadline.

Fördelen är att vi har 4 kedjor som alla skulle kunna vara ett hot framåt, vi blir inte lika beroende av förstakedjan och vi kan sprida ut istiden mer jämnt och inte köra slut på förstakedjan innan slutspelet. Det problemet hade vi ju lite förra året då Sam / Woods tappade formen innan slutspelet pga den hårda matchningen (och inte pga att de var klara för SHL).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag har väldigt svårt att tro att inte Sam skulle få spela bredvid Dick och Woods. Jag kan tänka mig en andra med Aagaard, Niederbach och möjligen Svenningsson.
Kommentera