1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2413016

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag har väldigt svårt att tro att inte Sam skulle få spela bredvid Dick och Woods. Jag kan tänka mig en andra med Aagaard, Niederbach och möjligen Svenningsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja så blir det säkert men jag skulle tycka det var mer intressant att sprida ut "stjärnorna", speciellt ifall vi ska in med två forwards till.

Då kan vi hålla första intakt och sedan bygga en stark andrakedja utan att ändra för mycket i befintliga kedjor.

Så bra som första fungerar med Woods-Dick-Aagaard så tycker jag inte man ska ändra i den. Behöver den kedjan bli bättre eller är det viktigare att höja de andra kedjorna?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Japp. Han passade egentligen bara riktigt bra ihop med Woods och att sära på Woods och Big Dick känns inte som någon smart idé. Dessutom tycker jag inte att Sam är klockren som center, utan det är vid sargen och framför mål han verkligen kommer till sin rätt. Tror det blir perfekt att ha honom som powerforward i den formationen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Den förstakedjan skulle vara en mardröm att möta. Men bara en dröm än så länge. Finns det någon substans i att HV släpper Sam?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är det verkligen rimligt att hoppas på Sam? Eller har ni fått uppgifter? Är förvirrad. Tycker det känns som långt bort.
Kommentera