1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480356 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2413050

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja så blir det säkert men jag skulle tycka det var mer intressant att sprida ut "stjärnorna", speciellt ifall vi ska in med två forwards till.

Då kan vi hålla första intakt och sedan bygga en stark andrakedja utan att ändra för mycket i befintliga kedjor.

Så bra som första fungerar med Woods-Dick-Aagaard så tycker jag inte man ska ändra i den. Behöver den kedjan bli bättre eller är det viktigare att höja de andra kedjorna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ärligt talat så är det väl egentligen bara ett par matcher Aagaard fungerat sådär klockrent dom du beskriver det. Aagaard, Svenningsson och EJK producerade samtliga bättre när de var tillsammans. Vi hade en bättre andrakedja ifjol, trots att laget bättre. snarare har vi två tredjekedjor, dock väldigt bra tredjekedjor.

Om vi inte får igång Svenningsson och EJK kommer det till slut kunna bli anledningen till att vi inte når SHL. Det var vår bästa kedja i slutspelet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Fast det är ju av just den anledningen som vi bör flytta på Aagaard. EJK och Sveningsson har varit helt under isen sedan Aagaard bytte kedja.

Sam är inte helt lätt att spela med. Som sagt fungerade han bara ihop med Woods, Modigs, Bernhardt och Näsén. Är inte alls säker på att han skulle "bära" en kedja som jag gissar att du tänker dig, framförallt inte nu när självförtroendet inte är på topp.

Tycker vidare att en centerlinje med Big Dick-Niederbach-AP-EJK är ruskigt bra.
Kommentera