1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480046 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2414090

Sv: MoDo Hockey - IF Björklöven : 2022-11-26
Rytter: oturligt avseende Dickinson och målisen att målvakten blev skadad. Tycker det sker i gränslandet mellan målgården och utanför. Minns inte situationen riktigt men ser det inte ut som att han glider väldigt snabbt ut mot Josh som inte har en chans att värja efter avslut. Lite occupational hazard med oturligt utfall, men jag hade inte varit glad om det hände vår målvakt. Men i ärlighetens namn så även om jag är modoit så var det nog inget fult utan bara otur.

Sen kunde de ringt på målet för att täppa till truten på Stråhle. Bra jobbat av nr 47 där att trycka in vår spelare så att han stör målvakten. Bara att tacka och ta emot. Aagard stod hela tiden utanför tills den situationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Björklöven : 2022-11-26
Hakning-Henrik: Fallet där Josh åker in i deras målvakt är ju solklart ingenting. Ingenting av målvakten eller Josh är i målgården när träffen kommer om man tittar på repriserna nu i efterhand. Helt rätt dömt av domarna. På bilderna ser man att Josh tittar ner på pucken och inte alls ser att målvakten tagit sig så långt ut från målområdet. Finns ju ingen anledning att som utespelare tro att man ska stöta på målvakten en meter bredvid målet. Ruskigt olycklig situation. Han Lennart Holmlund kan ju inte ha sett på reprisen alls
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Björklöven : 2022-11-26
Hakning-Henrik: Ja, det är så extremt tydligt att Aagaard gör allt för att undvika åka in in kexet. (D'Oreo eller vad det nu var). Det hade varit sjukt felaktigt att döma bort det.
Kommentera