1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480193 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2414280

Sv: MoDo Hockey - IF Björklöven : 2022-11-26
Tarasov: Jag sitter åter igen och funderar lite kring det här med Mario Kempe.

Mario är en spelare för Shl alla dagar i veckan, men han är ingen stark poängspelare på den nivån.
Såhär 1/3 in på säsongen så söker nog majoriteten av alla sportchefer i Shl efter spets när det handlar om forwards, Luleå, Brynäs, Hv71, Frölunda, mfl jagar alla målskyttar och där är inte Mario rätt pusselbit.

Djurgården är väl den klubb som ligger närmast i Allsvenskan av många skäl, men med tanke på att dom nog också letar en sniper så är frågan om man törs plocka in ytterligare en ålderstigen ”powerforward” till deras redan alldeles för dyra trupp kontra resultatet.

Mario behöver spela denna säsongen för att kunna vara aktuell för Shl eller liknande till nästa säsong, kanske ett långsökt resonemang men Modo kan nog vara den klubb som ligger närmast av alla svenska klubbar när man väger in trupperna och ekonomin.

Löven lär inte vara intresserad så länge han inte blir amerikansk medborgare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Björklöven : 2022-11-26
Gavelo: Det har sipprat ut från lite olika håll att Brynäs, Luleå och HV71 alla är intresserade av Kempe. Prislappen och kontraktslängd verkar ha varit det största hindret.

Det känns extremt långsökt för vår del.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Björklöven : 2022-11-26
Gavelo:
Tar gärna honom, tror dessutom han passar bra med Karlin. Men i första hand lär någon SHL-Klubb ta honom. Kan mkt väl tänka mig Malmö
Kommentera