1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2414413

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Nu är det lätt att hylla andra pp för att man gjorde mål, men det blev så fantastiskt mycket bättre med Niederbach på högerkanten. Jag tycker att det andra pp saknat är någon som är skicklig på att bära pucken. Någon som både kan lugna ned spelet, vinna tid och slå genomspel eller passa till back. Man har hela tiden blivit stressade då Svenningsson i sig inte har det tålamodet eller passningskvaliteten och man har inte hittat något alternativ helt enkelt.

Nu tror jag inte att de också kommer ösa in mål, men de kommer definitivt hjälpa laget få ett ännu effektivare pp. Själv drömer jag om Marenis på högerkanten istället för den lätt stressade Svenningsson, men det tror jag inte händer. EJK duger som passningsläggare, men saknar uppsidan med direktskotten.

Jag hade velat ha Marenis på höger, Kingman point, Niederbach på höger. I mitten (APs roll) borde kunna tas av Svenningsson eller EJK, medan Aagaard kan ta framför mål.

Hmm, ja. Jag ser inte riktigt Svenningsson platsa i PP när jag tänker efter. Han träffar skotten för sällan, är för stressad och slår bort för många pass.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Håller helt med, med Niederbach blir även andra PP riktigt bra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Undrar om Holmström är på Sveningsson att börja skjuta mer direkt? Har tänkt tidigare att han inte gör det för att självbilden är liiite skev och att han tror att han kan sätta den i krysset utan direktskott. Lite som Alexander Holtz i JVM om ni minns det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Menar såklart Niederbach ska spela på vänster. Skrev fel varje gång. Undrar om det var för att jag tänker att han skjuter höger?
Kommentera