1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2418432

Sv: Silly season
Rytter: Blir sjukt imponerad av Noréns utveckling i år. Nu smäller han på och tar för sig även i det fysiska spelet. Jävlar vad bra han och Ingman var igår.
Tror Berg kan få problem att flytta på honom, kanske hamnar med Folin i 3:e
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: Grym är Norén. Någon tabbe igår som han löser finemang. Rejält tuff också i närkamper och kommer allt som oftast ut med kontroll på pucken. Han ramlar aldrig i närkamper. Helt sjukt bra balans. Han fick en rejäl tackling i andra perioden i ryggen som lätt hade blivit en boarding om det inte vore för hans grymma balans.

Både Berg och Norén är mil bättre lekkamrat till Ingman än Hasa. Hasa var en katastrof för modo. Först sänkte han Dahlrot och sedan höll han på att förstöra Ingmans självförtroende totalt.

Jäkla kul att se årets modo. Man ser hur alla litar på varandra och hjälper varandra. Riktigt bra avvägningar också när det gäller slå sarg ut eller vara konstruktiva. Inte ofta vi slår "kompispass" som sätter en annan spelare i skiten.

Kan vi jobba upp vårt BP så blir det ännu bättre. Dock tycker jag det verkar som att vårt mål är att inte låta dem slå sidledspass och sedan skjuta direkt utan att låta dem skjuta när vår målvakt är i position och slipper sidledsförflyttningar och hoppas på det bästa.
Kommentera

Sv: Silly season
Nucky: Håller med. Tyckte Norén såg lite biffig ut i slutet av Cmores sändning från omklädningsrummet. Grisade även under match. Det gillar Ove.
Kommentera