1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2418464

Sv: Silly season
Tarasov: Blir besviken om man nu bara väljer plocka in 2 när man släpper Marenis. Hinken har varit tydlig med 2 ska in utöver dom vi har så då stämmer ju det ej nu kan man tycka när man skeppar en spelare. Marenis tror jag hade varit nyttig längre fram men hoppas man plockar in 3 nya nu som kan spetsa till det lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee: Varför envisas vissa med att påstå att Marenis skulle varit ”nyttig längre fram
Ä eller ”det kommer lossna” framöver?

Marenis är 29 år gammal och är en One hit wonder och har haft 2 poängstarka säsonger i hela sin karriär där en av dessa var i div1, i övrigt har han inte alls levererat och han kommer inte börja leverera ”längre fram heller”

Marenis är en felrekrytering av Hinken med stora mått och det har bara varit en tidsfråga innan han lämnat, nu tar vi in en bättre spelare och blickar framåt.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Inför säsongen så ville han ha in en till forward, en till back och kanske en målvakt. Nu har det ändrats till två forwards i samband med att Marenis var på väg bort, trots att vi fått in Niederbach.

Två till forwards på det här känns väldigt rimligt.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Fattar verkligen inte HETSEN om att värva så många. 2 nya forwards räcker gott och väl enligt mig, var ska alla in??

Vi har ett lag som kanske är ett av de bästa i HA någonsin, och dessa ska bytas ut mot knektar som helt automatiskt kommer göra laget bättre utan att påverka lagstämningen osv.
Alla verkar utgå från HV ifjol, men vi har inte deras plånbok. Hur många värvade Timrå säsongen innan? Mora det året dom var så bra?

Nöj er nån gång.
Kommentera