1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480969 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2418481

Sv: Silly season
Rytter: En bra karaktär skiter inte i försäsongsträningen för att han prioriterade extra ledighet.

Det är faktiskt rätt sjukt hur folk ihärdigt hittar på allt mer kreativa förklaringar till hans konstiga beteenden, som att han lyckas åka på matchstraff eller kör eget firande med fansen efter att knappt ha spelat. Eller hur han snodde ett mål av Ingman när det var uppenbart att han inte nuddade pucken. Aldrig sett någonting liknande.

Det är för mig uppenbart att snubben vantrivdes och hade någon form av schism med Karlin och/eller Hinken. Ingen kan tuta i mig att man har skeppat honom enbart baserat på utebliven målproduktion, även om han förvisso har varit fullkomligt klappkass.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Ja den där uteblivna försäsongsträningen tror jag stod honom dyrt. Givetvis måste man sköta detta för att kunna lägga energin på att spela och hänga med i spelsystem.

Jag tror att han efter div 1 och sedan Vita Hästen inte alls var klar med kravbilden i en klubb som Modo.

Det där andra skitet missade jag men tänker att det inte behöver betyda något med firande med fansen. Målet, ingen aning, han kanslentrodde att det var puclen men det var motspelare som slog till hobom eller liknande.

Sen är ledningen garanterat inte nöjd med en spelare som inte sköter försommaren. Bra att man gav det en chans och höll masken utåt. Proffsigt skött precis som med Modigs där skiten verkade dyka upp i efterhand.

Tänkwr att det äe smart nör man försöker bli av med en spelare och inte snacka skit
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Du projicerar Modigs på Marre nu
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Bring back Marenis!! ;-) Nä, det är rätt gulligt att vi försöker hitta fel nu. Handlar lite om balans. Får inte gå för bra.
Kommentera