1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482878 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2419602

Sv: Silly season
Rödluvan:

Jag gillade Marenis och det var en av spelarna jag var mest spänd på inför säsongen.

Visst han lyckades inte bli en topp6 forward hos oss men han gjorde det bra och hade en plats i laget i kedja 3-4, och ha mer av en grinder roll. Där gjorde han det bra.

Problemet är att han är för dyr för att lira där och vi har juniorer som kan göra samma jobb i tredje-fjärde.

Då blir det naturligt att han får lämna så vi kan lägga pengar på spets och låta TJ mfl ta platserna i 3-4 kedjan.

Sedan att han inte fått chansen det är ju skitsnack av Marenis, han har spelat i första och andrakedjan under träningsmatcherna och i inledningen av serien, samt alltid varit med i PP så chanser har han fått.

Problemet är att det går inte att komma otränad och tro att man kan spela sig i form första 15-20 matcherna, det kanske gick i div 1 eller i VH.

Det får Marenis ta på sig.

Sedan kanske detta är en väckarklocka för alla som skriker om att vi ska värva stjärnor fr0n bottenlag t.ex golokovs, Vela osv. Detta visar att det är svårt att gå från att vara en stjärna i ett bottenlag och överföra det till ett topplag. Gäller att man är noga i scouting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Är lite ledsen att vi tappade Marenis då han har en väldigt stor potential. Det bästa för oss skulle ju vara om han kunde acceptera en roll i en fjärdekedja som Björka t.ex. vara en grinder i en fjärdekedja och spela i PP2.
Kommentera