1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481094 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2421499

Sv: MoDo - Södertälje 2022-12-07
Tarasov:
Kommer ihåg -99, det trycktes upp tröjor på elitserietabellen (som MoDo vunnit överlägset) innan slutspelet. Undrar hur många som gick omkring med den tröjan efter slutspelet.. Kul med en massa rekord men de är inte värt ett piss om vi inte går upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Södertälje 2022-12-07
Saleva: Hittar inte min tröja nu, men om vi tänker på samma tröja trycktes den upp blixtsnabbt när vi gick upp i serieledning nån gång på hösten. Inte ofta MoDo tagit över serieledning en bra bit in på säsongen(i högsta serien vill säga). Där gjorde några på kansliet ett bra o snabbt jobb. den sålde slut ganska fort. Att sedan vi blev bestulna på guldet är en sorglig historia
Kommentera

Sv: MoDo - Södertälje 2022-12-07
Saleva: Haha! Är skyldig till att ha innehaft en sådan tröja. Nej det är klart att slutspelet är det som gäller.

Däremot skadar det inte att vi kör över allt motstånd och vinner med 30 poäng före tvåan. Vi kommer ha ett psykiskt övertag. Vinner vi 13 raka nu så kan vi göra det i ett slutspel också... Men där räcker det med 12 raka.

Jag vill att vi satsar på att ta 4 raka i alla slutspelsserier. Vi ska vinna varenda jäkla match i grundserien och göra rent hus i slutspelet. Mindre risk för skador, mer vila, fräschare kroppar som kan ge ALLT varje minut.
Kommentera

Sv: MoDo - Södertälje 2022-12-07
Saleva: Det säsongen var speciell.. kommer ihåg när Albert Svanberg i Sportnytt inför slutspelet LOVAR att MoDo ska vinna, Han slår fast att MoDo inte kan misslyckas. Den jävla pressen..
Kommentera