1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2435284

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
Bad_Brett:
Inget i ditt inlägg förklarar varför nu plus och minus skulle vara en så tillförlitlig statistit men ok det är ingen slump får väl anses vara ett argument.

Ja Filip har många bra sidor, det jag i huvudsak invänder mot i kritiken är att han anses vara klappkass och skall ut ur laget. Mina argument för Filip är förmågan att skydda och hålla pucken i anfallszon, plus förmågan att vinna dueller även rätt bra på att transportera puck mellan zonerna. Sen har han denna säsong varit lite sämre i produktionen än jag förväntade mig trodde han skulle kliva mot 40p.

Problemet med kritiken mot Filip är att det är så svart och vitt, hade man förväntat sig en 4 av 5 och det är en 3 så är det ”värdelöst”.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
Tarasov: i många avseenden är det inte en tillförlitlig statistik, tex defensiva backar som får många defensiva zonstarter eller offensiva spelare som får många offensiva zonstarter. Men när en som Filip som utan att jag har statistik på det får fler offensiva än defensiva starter och får spela med relativt duktiga spelare så säger den ändå en del.
Låst ämne