474545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2439411

Sv: MoDo - Östersund 2023-01-06
JonteD:
Kommer ju knappt in i vår zon och 5 man framför målvakt. De spelar efter resurser så inget fel med det men inte direkt jämt

Tarasov:

Ja det är skillnad, den som skrev att Östersund håller jämna steg måste ha börjat med groggen för tidigt.

Östersund har ju knappt ett vettigt anfall, när de väl kommer in så fastnar de ute mot sargen. Vi gör en bra match defensivt och släpper knappt till nått.

Sedan kan vi inte riktigt sätta hårt tryck mot Östersunds mål och komma in nära och vara heta runt målet.

Men 15-2 i skott talar sitt tydliga språk, Östersund har dessutom haft ett PP. Vi har garanterat många fler skottförsök då vi skjutit över och fått skott blockade.

En ok period, bara målen som saknas. Östersund ställer upp med 5 spelare framför målvakt och hoppas att det ska funka även denna gång.

Fortsätter spelet se ut såhär kommer aldrig Östersund att orka i två perioder till.